sábado, noviembre 01, 2008

Apertura festivos Carrefour noviembre 2008

Apertura días festivos Carrefour en el mes de noviembre de 2008:

Los hipermercados Carrefour estarán abiertos los siguientes días festivos en noviembre:

Andalucía:

1 de noviembre

Aragón:

1 de noviembre

Asturias:

1 de noviembre

Baleares:

1 de noviembre

Canarias:

1 (abren todos los hiper) - 30 de noviembre (sólo abren Tenerife y Meridiano)

Castilla La Mancha
:

30 de noviembre (sólo abren Talavera, Albacete, Puertollano y Alcázar de San Juan)

Cataluña:

1 (abren todos los hiper) - 2 (sólo abre Santa Susanna) - 9 (sólo abre Santa Susanna) - 16 (sólo abre Santa Susanna) - 23 (sólo abre Santa Susanna) - 30 de noviembre (sólo abre Santa Susanna)

Galicia
:

1 de noviembre

Madrid:

1, 2 y 30 de noviembre

Murcia
:

1 de noviembre

Comunidad Valenciana
:

1 de noviembre

* Para más información sobre aperturas en festivos de hipermercados Carrefour puede llamar al teléfono 902 20 20 00 de 8:30 a 22:00 horas de lunes a sábado y los festivos que abra algún centro o contactando directamente con su hipermercado Carrefour habitual.

Información relacionada con Apertura festivos Carrefour noviembre 2008:

- Horarios Carrefour
- Direcciones Carrefour
- Teléfonos Carrefour

1 comentario:

replicahorlogesnederland dijo...

 Ik moet zeggen dat ik had niet verwacht dat zo graag deze replica horloges stijl. Ik ben meer in grote die een mannelijke horloges. Mijn collectie horloges bevat veel groter formaat modellen die een casual look. Daarom moest ik een meer elegante ontwerp toe te voegen en deze is precies goed. Ik moest kiezen uit een Rolex Cellini en esta Omega. Ik koos voor de co-axiale replica horloge op het einde. Ik vond het meer geschikt voor mijn stijl. Omega één van de meest bekende luxe horlogemerken. Zijn populariteit zelfs stak de grenzen ruimte. Enkele van de meest beroemde collecties omvatten de replica horloges omega Speedmaster, Seamaster en Constellation.
De Co-Axial Globemaster is geïnspireerd door de Omega Constellation horloges. De Globemaster werd gelanceerd in 2015, en het veroorzaakte opschudding bij Baselworld. Het ontwerp mijmert een aantal van de meest beroemde Constellation modellen. Dit omvat de kleine ster kun je zien op de wijzerplaat, evenals de replica horloges rolex fronten, de gegroefde omlijsting en de ontwerpen van de handen, geïnspireerd op de modellen uit de jaren 1960. Het heeft een formele stijl, gecombineerd met een sportieve uitstraling, waarschijnlijk door de geribbelde ring.